familjelivet i tornedalen

Sjukstuga och sommartider.

Det har varit sjukstuga hemma hos oss i en veckas tid snart. Dock är det bara jag som åkt på det (än så länge!). Idag är min piggaste dag men dock känner jag att jag inte är fit for fight ännu. Har sovit som en gris dom senaste dagarna. Tror jag snittade typ 20 av 24 timmar både typ onsdag till torsdag och nästan torsdag till fredag med, haha. Igår var det Lucas 5 års dag, så när han kom hem kände jag mig relativt pigg på förmiddagen. Vi spenderade nästan hela dagen med att bygga upp hans nya lego och äta gott. Lugnaste födelsedagen helt klart men samtidigt är han så himla förstående när man är sjuk fast han är så liten. Vi får fira honom nästa helg lite ordentligare nu när jag verkar piggna på mig igen.

Känner att min ögoninflammation också äntligen börjar ge med sig. Fick verkligen det ena på det andra, jag som typ aldrig blir sjuk. Peppar, peppar. Det var fel av mig att jinxa för mycket tidigare. Nu blir det en lugn tisdag för oss med massa mys. Helt klart en av dom bättre dagarna det med – att typ inte göra någonting.På återseende!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats