familjelivet i tornedalen

Snart börjar skolan.

Snart är jag tillbaka vid den så kallade skolbänken, dock läser jag på distans med flera träffar varje termin. Jag kom in på sjuksköterskeprogrammet – ett yrke jag alltid hållit varmt om hjärtat. Jag vet att du ska tåla bra mycket mer,det finns så mycket man kommer behöva se, röra vid, ta hand om. Nemas problemas, det är ingen tanke jag känner mig ett dugg obekväm i. Någon måste göra dessa saker, den någon kan vara jag. En dag kanske någon behöver göra dessa saker för mig, på mig. Jag vill kunna hjälpa andra, jag vill kunna göra mitt allra yttersta för att något/någon ska bli bra, få må bra. Så är det bara. Jag är så glad över att jag får chansen att börja studera, det kommer säkert vara tufft i perioder med en liten hemma och måsta ha självdisciplins men vill man så kan man. Det kommer vara hur intressant och lärorikt som helst känner jag på mig. 

En dröm jag haft väldigt länge som många riktigt nära till mig har vetat om är att få arbeta som barnmorska. Men vem vet? Kanske hittar jag något som passar mig även ännu mer och lockar mer under loppet av dessa år jag har framför mig just nu. Vem vet. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats