familjelivet i tornedalen

So breathe in so deep, breathe me in, I’m yours to keep. And hold onto your words ’Cause talk is cheap and remember me tonight when you’re asleep

Hello tisdag. Vi är redan typ i mitten av mars, que (?) och därmed kan jag för tusende gången säga att tiden går alldeles för fort. Dock ska jag inte klaga över ett par saker – det börjar vara vår, man känner äntligen att solen värmer när man är utomhus. Det andra är att faktum är att det snart är sommar. och sommarn är helt klart min favorit bland alla våra årstider. Allt är så mycket enklare då och man slipper drunkna i lager på lager av kläder. Vi fick faktiskt en inbjudan via posten idag till bröllop senare i år, därmed det andra bröllopet som väntar alldeles runt hörnet. Så himla underbart. På tal om något annat så födde en av mina bästa vänner en flicka under helgen. Can’t wait tills att jag får se henne. (jag älskar inte att vi bor så himla långt ifrån varandra). Och igår såg vi våra vänners bebispojke och Lucas uttryckte efteråt att han också vill ha en liten bebis, så himla gullig. Jag tror att han märker av det allt mer när fler och fler får småsyskon. Det är verkligen många nära, bekanta och ytligt bekanta som fått eller ska få barn nu alldeles när som, den tiden är helt klart oslagbar.

Igår var jag och Lucas lediga från alla måsten. Vi tog det lugnt och myste på här hemma hela förmiddagen innan vi drog oss iväg till isbanan för lite utelek. Solen bjöd på några strålar och det var så behagligt utomhus. Sedan tog vi en bastu och badade skumbad på det, hur mysigt som helst ju. Den här dagen har dock gått åt att plugga, vi har knåpat lite på rapporten som vi satte en deadline på tills på torsdag och så har jag läst på lite inför seminariet som är på fredag. Tanken är att plugga inför det och bli klar så att vi kan fokusera på enbart tentan som äger rum under nästa vecka. Ah, det blir nog bra det. På tal om något annat så väntas besök imorgon från mina vänner. Tänkte även hoppa på mitt godis och fika-fritt fr.o.m på fredag och fram tills att jag åker utomlands. Vi får helt enkelt se. Vart tog all disciplin vägen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats