familjelivet i tornedalen

Someday, we gonna rise up on that wind, you know, someday, we gonna dance with those lions.

Då var det redan onsdag och vi är bara ett par dagar från ledig helg, det ska verkligen bli så skönt. Lucas är ledig på måndag också så det blir långhelg för hans del, alltid skönt. Jag hoppas att jag under kursen som kommer efter denna kommer ha möjlighet att ha honom hemma lite mer, man vill ju liksom ta vara på det så länge det går. Igår hämtade jag honom från förskolan strax före tre och så åkte vi raka vägen till badhuset. Det blev bad i två timmar och klockan var efter halv sex innan vi var hemma för middag. Klockan hann inte bli mer än kvart över sex när Lucas slocknade för natten och jag var själv helt slut så innan åtta gick jag och la mig bredvid med en podd i lurarna. Det dröjde nog inte långt efter åtta innan jag somnade. Vid fem vaknade vi pigga och glada. Bad är verkligen en hit så det ska vi verkligen försöka göra oftare som jag skrev senast.

Dagens planer: Skola, vi ska göra sista touchen på studieuppgift 1 så att vi kan skicka in den som mål idag. För vi tänkte påbörja studieuppgift 2 nu, det är en hel del att göra och framförhållning vore bra för oss som alltid släpper allt till sista stund. Haha nå väl, vi får se hur bra vi håller oss till detta tempo. Men det vore skönt att få det gjort så man relativt snabbt in börja med rapporten för att sedan fokusera på tentaplugg. Känns som att det var evigheter sedan sist som vi hade en salstenta, det ser jag fram emot. Nej nu ska jag avrunda, börja göra Lucas redo för förskolan och göra mig själv mentalt redo för plugg, he he.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats