familjelivet i tornedalen

Sometimes I miss you, at times I don’t.

Idag väntar tenta i Kalix. Så det blir att åka iväg ditåt här på 1,5h, det ska bli kul att träffa alla klasskompisar därifrån (det är väl ändå det bästa med tentorna!). Efter det är denna kurs slut, det känns sjukt att vi efter sommaren bara har en termin kvar (!) Hallå tiden, vart tog du vägen? Men det ska bli sååååhå kul. Jag tror dock att sista terminen kommer vara stressig med slutpraktik, NKSE och examensarbete, i slutändan kommer det dock vara så värt det.

Till helgen ska jag åka över till Happytown. Jag och Sofia planerade in att vi ska dra och pimpla någon solig dag, mest troligt måndag om det är fint. Vi får verkligen hoppas på det. Kanske vi kan planera våra birthdays som är snart (det nalkas nämligen partaj och utgång). Tjugosex, det kommer bli så bra, jag har lovat mig själv så mycket det här året och jag har hållit det väldigt bra. Det är typ första gången sedan jag fyllde 18 som det faktiskt känns bättre att fylla året äldre, haha. Nej, jag skulle inte byta ut det mot tjugo för något i världen längre, tidigare har jag alltid haft sådan åldersnoja men tiderna förändras.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats