familjelivet i tornedalen

”Somliga gör som dom vill, andra gör vad dom kan”.

Som rubriken lyder, lätt det bästa som någon sagt till mig nu. Kloka, fina människa. Jag har haft ett par riktigt fina lediga dagar nu, som jag njutit av det och vädret som ändå varit varmt. Dagarna har i princip gått i ett men det har varit kul och välbehövligt och alltid kul att träffa nya människor också. Ja fast det är visserligen aningen för varmt när man vill sova men äsch, snart är det vinter igen. Jag är ännu ledig idag så idag tänkte jag bo mer i vattnet än på land. Så himla glad. ❤️

Nej, nu ska jag börja göra mig redo för denna dag. På återseende! 😊

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats