familjelivet i tornedalen

Söndagen lider mot sitt slut

Och junior har precis somnat här bredvid mig efter sisådär 4 minuter, han är en jäkel på att slockna såhär om kvällarna. Jag älskar verkligen den här lilla sprallapan så det emellanåt gör riktigt ont inom mig. Mest på grund av vetskapen av att man inte kan skydda någon till hundra ifrån allting. En önskan man alltid har. Min fina, fina lilla prins. 

Det har varit en lugn dag för oss allihopa. I princip har vi bara myst den här dagen, varvat med lite lek och underhållning med Lucas förstås. Vi har ätit gott och haft det gott. Vi hade dock ett moment när jag blev  blödig och inte kunde hålla tillbaka tårarna, bägaren rann helt enkelt över. Hej lingonveckan och hej förbannade trötthet dom tar ut sin rätt på mig, jag känner mig grymt jävla sliten. 

  
Det var skönt att avsluta denna dag med en bastu och bad med la familia, nu ska jag strax mysa ner mig i soffan framför solsidan med min stora kärlek. Vi hörs.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats