familjelivet i tornedalen

Städa, rensa, packa, tvätta.

Full action från typ morgon till kväll. Jag kommer inte vara så väldans aktiv här de resterande dagarna av denna vecka men jag ska försöka. För det är viktigt att slänga benen över sorgkanter och ta välbehövliga pauser emellanåt. Speciellt nu när Lucas drar sin förmiddagsnap. Bara under napen har jag hunnit slänga in mig själv i duschen – rensat lite till och skrubbat rent alla grejer vi haft i toaletten som ska packas ned. Nu ska jag bara andas. Andas in och andas ut – innan S kommer. Då ska jag iväg och slänga lite onödiga grejer, vi borde även ta en omgång i förrådet men jag har ingen susning av vilket mode Sebbe är i. 

   
Som belöning för allt slit ska jag klicka hem lite inredningsdetaljer och nya underkläder. Jag gillar att köpa underkläder, under graviditeten och långt därefter så har jag inte brytt mig om underkläder destomer förän nu igen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats