familjelivet i tornedalen

Storms don’t last forever, this too shall pass.

Bjuppar på några bilden från snapen från igår. Ni kan följa mig där om ni vill: majoken. Jag vill väl påstå att jag är lite mer aktiv där än här och på instagram. Gårdagen bjöd på en långcruis, gästeroch  gofika, bilbingo med Anette och kvällshäng. ❤️ Lite senare tänkte jag ta vårt pick och pack och ge oss ut på lite andra äventyr, få umgås med nära och kära. Håll tummarna för lite bättre väder än det vi har just nu till kvällen för då blir det fiske. Nu ska jag göra mig iordning och måla ett varv på övervåningen innan vi drar iväg. Ha det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats