familjelivet i tornedalen

Sucker for roadtrips

Jag är så sjukt sugen på lite nya äventyr. Tänka sig vad tiden gått fort sedan vi sist var i Norge, den resan var verkligen magisk. Nu är det inte mänga dagar kvar tills denna bruden tar semester och jag är i full gång med att smida lite nya planer. Jag älskar att åka på roadtrips, det är något alldeles speciellt med det. Att få utforska både nya ställen men även gamla ställen om och om igen. Jag hade verkligen varit så sugen på en resa till Senja nu, jag menar, kolla bara bilden här nedan, hur magiskt ser det inte ut att vara?

Bilden har jag lånat från google

Till helgen styr jag alltså norrut, ser verkligen fram emot att göra någonting annat. Tänk om man hade tiden att bila genom hela Norge eller varför inte halva, det hade funnits miljoner platser att besöka. Drömscenariot hade varit att någongång hyra en buss och dra ett gäng på en längre roadtrip med den. Såg att man faktiskt har möjlighet till sådant från exempelvis denna länk. Jag menar, allt som har med åkande att göra gillar jag och det hade nog blivit en succé. Se så många fina platser som möjligt. Tänka sig vad roligt det hade kunnat bli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats