familjelivet i tornedalen

Summering av vecka 8

   
 
Det var en redig frukost att börja veckans sista dag med. Frågar ni S så är jag nog oftast ganska så pillig med tanken om att äta med ögonen. Jag är väl i stort sett pillig med det mesta här hemma, haha. Jobbig wifey. 

Denna vecka kan summeras ihop i träningsväg med 4 pass på gymmet, det senaste idag. 3 pass yoga/stretch och 1 oss zumba. Jag är faktiskt nöjd, jag sa till S att det känns som att det ger en mer energi igen. 

Veckan har varit bra i övrigt, veckorna kommer och veckorna går i sin vanliga ordning men dock känns det som att tiden bara går fortare och fortare för varje dag som går. Halva veckan innebar jobbiga lämningar på förskolan (hej bakslag som alla talat om) och det gjorde så ont i hjärtat att gå därifrån, halva veckan var mucho bättre och i fredags ville han knappt hem. (Ont i hjärtat det med, Hahahaha!) Men det är väl skojigt att få leka lite med kompisarna när man vaknar och inte börja dra på sig de tråkiga ytterkläderna direkt. Men. En åktur med pulka väntande och det var han inte sen med att nappa på. Nu ska jag städa! Adios.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats