familjelivet i tornedalen

Ta ut segern i förskott

Dagens lämning på förskolan var tvärtemot tidigare dagar. Dock skiljde det så mycket åt idag så jag kunde nästan känna på mig det men vad säger man? Man ska inte ta ut segern i förskott ? Jag hoppas dock att det går bättre imorgon igen när det sker i vanlig ordning. Det blev lite plugg för min del på hemmaplan och så passade jag på att läsa mig in lite på ena kursen så jag har ett hum om vad det ska handla om. Väldigt intressant men må vara svårt för mig då det är en helt ny bana för mig men allt ska gå. Blev även ett längre samtal med systeryster i telefonen. Det finns några människor som jag kan sitta och prata med hur länge som helst i telefon och hon är en av dem. Tiden bara rusar för att man alltid har och kommer på så mycket att prata om. 

Efter Lucas förskola så drog vi väg och cyklade med Anette och kidsen och planerade ihop oss liiite inför vandringen. Det blev en redig tur och lite träning för benen i alla uppförsbackar, ja man känner sig alltid lite ”extra-levande” när man tar dom, haha. Sen blev det en lugn eftermiddag på hemmaplan med grabbarna. En väldigt, väldigt lugn sådan och det behövs. Nu ska jag försöka varva ned lite grann innan det är dags att fylla upp sömnkontot igen. Hej på er! ❤️

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mirre

    Det blir ju alltid framsteg och bakslag vid inskolning, så vart det för oss med. Vid et tillfälle fick dagmamman ringa, det gick ej trösta tösen, så jag var tvungen att komma hämta henne,

    1. maajzan

      Ja det är ju det där med bakslagen emellanåt. Dock går det över så fort han tappar mig ur synfältet som tur är, ja än så länge (peppar, peppar!) men visst känns det tungt för tårarna bränner ju bakom ögonlocken på en själv.

stats