familjelivet i tornedalen

Take on me, take me on. I’ll be gone in a day or two.

Alltså vädret vi har fått hit upp är ingenting man klagar över. Älskar, älskar, älskar. Det här är min första lediga dag av fyra på raken. Och den här dagen har varit riktigt, riktigt bra. Igår gick jag av ett dagspass så med det känns ledigheten genast mycket längre. Avslutade kvällen på ett riktigt bra sätt. Meeen så att. Imorgon väntar en hel del sol och bad i stugan för min del, Lucas har lovat att bada med mig så det får vi allt hoppas på att han vill göra. Jag hoppas på fina solnedgångar också hela veckan lång. Värme, fiske och bra sällskap helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats