familjelivet i tornedalen

Tapeter och färg

  
Idag har jag och sambon varit och valt ut och beställt tapeter till vardagsrummet samt inhandlat massa målarfärg för väggarna inomhus. Det ska bli så spännande när allt fix blir helt klart för snart får vi nämligen tillträde. Såååå spännande. Snart har andra veckan av vfun passerat och tiden går verkligen otroligt fort. Man får så många bra tips och råd och får se så och vara med om mycket som man får ta med sig framöver. Det är riktigt givande. Nu ska jag fila lite på mitt arbete inför seminariet som vi har när vi är klara med vfu:n innan jag påbörjar rapportarbetet. Jag klarade förresten alla fyra tentor vi hade nyligen (!) så otroligt lättad. Det gör en bara mer motiverad…till allting!

Vad gäller huset så är det lite annat fix vi också har planer på så som golvbyte i ett sovrum, nya fönsterbrädor till rummen nere och måla alla golvlister. Vi får dock ta det lite på om pö. ? Jag har typ en miljon planer i huvudet men väntar tills vi är inne innan vi tar ställning till alla planer, haha. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ExklusivaMoi

    Blir ju lätt hänt att planer och tankar flyger iväg ^^.. särskilt när möjligheterna finns! Jag blir nästan liiite skrämd av att själv skaffa hus eftersom det är ännu större än en bostadsrätt, bl.a med att inreda å gör det snyggt liksom *S*… samt en massa annat att tänka på också!

stats