familjelivet i tornedalen

Tar det launa after sauna

Dagen spenderades ute i solen tills mina bästa eller värsta vänner dök upp. Myggjävlarna – dessa små blodsugande, surrande små jäklar, ja jag blir nästan hispig när dom invaderar min kropp. Jag tänkte mest bara säga: tack pappa för att du drog igång gräsklipparen, hahaha. Det har bjudits på otroligt fint väder här så det är väl klart att man spenderat all tid man kunnat utomhus. For iväg till finska sidan med grannarna för kvällskrubb på en uteservering, tummen upp för det. Det var både varmt och trevligt att sitta där i kvällssolen och käka, för mig blev det dock en pepsi med citron medan dem andra tog sig en kall. Nu sitter jag här med vovvarna efter att ha badat bastu – ja, jag älskar värme. Är trött och sjukt sugen på att hoppa i säng redan nu men jag får vänta då jag precis smort in mig och känner mig kladdig.

20140529-213338.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats