familjelivet i tornedalen

There’s no excuses

Naj naj. Inga dåliga ursäkter här inte, junior la sig just för en nap efter att ha varit uppe och ugglat i tre timmar, pappa S fick lägga honom. Den här damen har precis bytt sängkläder till hela familia och tänkte slå igång en maskin tvätt snart. Först ska jag sörpla i mig mitt thé i godan lugn och ro. Äntligen börjar vi få någorlunda ordning och reda här hemma, en lampa som ska upp i vår becksvarta hall och hyllan vid juniors sovhörna, våran skruvdragare slutade fungera igår och lite tavlor så är jag nöjd för en stund.

(null)

(null)

Det är jobbigt att vara sjuk och samtidigt vilja hinna göra allt innan S åker iväg. Jag slängande i alla fall ihop lite plättar till frukost och en del c-vitamin vid sidan om. Idag har vi inga andra måsten förutom tvätten än att bara mysa, mysa, mysa och ta till vara på denna helg tillsammans. Jag tänkte slänga ihop lövbiffspasta till middag åt mig och S ikväll och så ska vi se om herrn går med på ett glas rödtjut bara för att.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Morgan

    Hey! Hoppas att får en finfin fredag 🙂 Ber om ursäkt om du finner dettas om en negativ spam, men jag vill informera dig om min nya tävling. Jag väljer ut en eller flera vinnare beroende på din design, hur ofta du uppdaterar (behöver ej vara varje dag) och vad du skriver om. Så kommentera att du är med så drar jag en vinnare inom några dagar 😀 Kram!!

stats