familjelivet i tornedalen

This is how we roll

Och så vaknar man upp med halsont som heter duga, så himla typiskt. Nu blir fettet par dagar med vila (denna helg) och några dagar där till när jag är iväg för mina campusdagar. Lulle hann inte vara på förskolan mer än en dag och så vart han hängig igen så det blev en hemmadag för honom igår och likaså får det bli det på måndag. 

Igår åkte vi iväg till happis för lite häng. Jag hade inplanerat lite häng med Svappis för att få fixat mitt hår. Jag blev över förväntan nöjd, jag hade aldrig kunnat göra det själv och det var en lyx när någon annan pysslade med håret. Vi besökte även stans nya easy gym och åt middag tillsammans innan det bar av tillbaka till mina grabbar. 


Helgen kommer bestå mest av plugg men det ska väl också varvas med liiite kuligheter efter ork. Just nu känner jag mig rätt tung i huvudet. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats