familjelivet i tornedalen

This is my life, this is my time.

Den glädjen när man hittar sitt gamla spotify konto, voi herregud vilken nostalgi att kika in i all spellistor. Jag måste göra ett axplock av alla gamla favoriter i en lista på mitt nya konto, jag trodde faktiskt att den hade raderats. Bara titeln av vissa låtar kan ge en den där exakta känslan man en gång hade när man lyssnade på dom. Här nedan ser ni ett urval av dom. High on lite får mig att tänka på livet som 18 åring, året bestod av en hel del festande, skola men även ångest. Ångest över att behöva såra någon människa samtidigt som jag hade annat som fick mig att må sådär jäkla löjligt bra. Det blev bra till slut. Vi hade ett riktigt roligt år det året och den låten spelades mycket och överallt. Kickstart my heart, den får mig att tänka på tiden när jag träffade Sebbe. Fall for you får mig att tänka på Erica, vi lyssnade mycket på sådan musik vi två.

Och så har vi No More med Flipsyde, den får mig att tänka på Sofia, Vi var inne i en Flipsyde period, vad hette den där favoriten alla lyssnade på? Happy birthday? Hur som så tänker jag på alla minnen vi haft tillsammans. Men låten som jag associerar mest till Sofia är The fray – how to save a life, st tider när dom var som bäst! Tony the beat är också från tiden som 18 åring, jag och kickan i ett nötskal. Sen har vi Arctic Monkeys ”I bet that you look good on the dancefloor”, jag minns att en annan Sebbe skickade den till mig, ah det kändes peppande när jag inte mådde så bra. Det var en tid när jag var ung och olyckligt kär, jag minns hur glad jag blev när jag fick den. The Killers – Somebody Told Me får mig att tänka på alla, när jag hängde med Nora, Sofia, Tomppe och en blandning av resten. Den har dock fått en annan betydelse också på äldre dagar men mest minns jag tillbaka till yngre dagar. Och MGMT – Kids, det vore en lögn om jag sa att jag tänkte på någon annan än Tomppe. Den är liksom han. Precis som ”My arms keep missions you”, det var UG tider och Sofia och Tomppe körde världens fulaste prank mot mig tillsammans med prästen. Fy, haha. Skäms ju nästan än idag.

Nog med nostalgi tjöt nu. Nu ska jag vänta på att klockan slår 13 för då har vi föreläsning med läraren. Sen blir det att hämta hem lilleman och hitta på något skoj, imorgon väntar jobb för min del. Hejrå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats