familjelivet i tornedalen

Tiden går för fort.

Hej, hej från balkongen och solen. Idag mår man kanon efter bra med sömn, frukost, en promenad på det och lite celsius. Solen levererar än så länge men enligt väderappen på telefonen ska det regna under eftermiddagen, hoppas den visar fel. 

Igår rensade jag juniors garderob och plockade bort allt i storlek 68, förutom två eller tre plagg som annars också är stora i modellen. Just nu är han en 74, egentligen snäppet för lång för byxor och pyjamas i den storleken men han är rätt slank. Det kändes hemskt att göra av sig med alla 68or och få 62 som låg kvar då jag varit dålig på att rensa. Så mycket vi gjort oss av med nu och så mycket jag vill spara på. 

  

Vi har påbörjat en liten samling med skor, näst ut är ett par kavat som är bra lära-gå skor. Sen har vi även ett par sommarsandaler och gummistövlar som väntar hos hans mormor och morfar. Jag älskar babyskor och mössor, kepsar och hattar.   

Jag blev väldigt nostalgisk när jag packade ned de plagg jag vill spara för där i låg ju även mindre plagg. På ett sätt hoppas jag ju lite att han ska få en lillebror i framtiden som kan ärva allt fint som knappt är använt, man vågar knappt skriva att man hoppas det här men självklart blir man lika glad vilket kön det än blir den dagen, ja om sen dagen kommer (förhoppningvis). Ja, man kan använda det på tjejer också men jag skulle själv vara en rosafluffpuff-mamma. Det är jobbigt att behöva vara försiktig med vad man skriver utan att folk ska missförstå direkt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats