familjelivet i tornedalen

Till vildingarnas land.

På tal om rubriken – den filmen är nog en av många favoriter och den ska jag och Lulle se tillsammans hundra gånger om och om igen när han blir lite större. Jag hoppas hans smak är som min när det kommer till filmer för då blir det att plöja filmer som lejonkungen femtioelva gånger. 

   
 Nu kan vi nog friskförklara den här lilla krabaten och om vädret tillåter någon dag så ska jag packa in oss i bilen och åka till havsbadet och mojsa. 

Igår hittade han en snodd så mamma var självklart tvungen att försöka fixa frippan på honom, ja det börjar bli dags för klippning snart. Jag tycker dock det är gulligt med långt hår på såhär små men S är av helt annan mening. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats