familjelivet i tornedalen

Tillbaka till verkligheten.

Junior napar och jag har passat på att kolla upp lite olika saker på nätet. Jag ska ännu göra ett par få ärenden medan han ligger och sover vi så vi kan gå utomhus efteråt. Imorgon är vi åter tillbaka till vardagen igen med rutiner. Hur ska vi börja orka kliva upp så tidigt? Idag var klockan strax efter halv nio innan vi klev upp men det ska väl gå. ?  Det känns dock sååååå i mitt mammahjärtat just nu, jag älskar att vara ledig med minimannen och hoppas på att få en lugnare höst så jag kan ha honom hemma lite mer från förskolan. 

  
Sebbe har varit ledig med oss nu i fyra dagar och vi har varit kattvakter i ett par dagar. Vi har tagit det lilla lugna, varit utomhus en hel del, plockat bär, bastat (och badat i havet!) och fiskat i massor. Jag drog en jackpot med fisket igår helt klart (!) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats