familjelivet i tornedalen

Time is a valuable thing, watch it fly by as the pendulum swings. Watch it count down to the end of the day, the clock ticks life away.

Vi är på hemmaplan och har snart varit det i en vecka redan. Tiden går och går och jag ska verkligen försöka ta vara på all den lediga tid som jag har under sommaren tillsammans med nära och kära. Igår hade vi utbildning/introduktion för nya vikarier, en heldag och det kändes lite motigt när vädret var on top. Efteråt kom Denice och Sally över till ötå och så mötte vi upp hennes storebror med kidsen för en dinner. Denice lovade redan innan att han skulle vara busig så han fick nog en stor stjärna i boken av Lulle. Haha. Vi hängde i parken efteråt, var sjuhukt varmt medan kidsen röjde loss. Efteråt mot kvällen blev det en långcruis förbi alla tre favvo sjöar, vädret var heeeeelt magiskt ju. Önskar att varenda dag under resten av sommaren skulle vara som igår. Nånting hände dock med min rygg så jag har fruktansvärt ont i den idag, hade planer på att glida till happytown men det får nog vänta till imorgon om ryggen känns bättre. Är inte alls sugen på att sitta i bil just nu i alla fall. 

Nästa vecka har vi bestämt att vi ska mötas upp på en fiskedejt. Hoppas verkligen någon dag bjuder på riktigt finväder så vi kan dra. Än så länge har vi inte fått miljarder med mygg så man vill passa på att hänga utomhus. Har i princip bott utomhus de senaste dagarna som varit tillsammans med Lulle, det klagar vi inte på. På tal om resan så var den helt fantastisk, var så skönt att vara borta och bara släppa allt för en liten stund. Dock blev de sista dagarna inte som väntat då minimannen blev sjuk. Så sista dagen där borta låg vi inne på sjukhus i sjottahejti. Och som sjuksköterskestudent är man ganska skadad av allt vi får inpräntat i huvudet så det sved i hjärtat att se hur allt går till där. Inte för personalen för dom i sig var otroligt fina men rutinerna och allt annat som skiljde åt. Behöver bara nämna basala hygienrutiner, ville ju helst bara ta över hela skiten medan dom pysslade om Lucas. För varenda sekund vi var där så ville jag bara få byta plats med honom. Jag är så glad över de regler och lagar vi he, de föreskrifter som vi ska och bör följa. Vi har ett guldläge här hemma, verkligen. De två veckorna där bjöd på en massa sol, inga moln, massa bad och lek och trevligt sällskap. En kombination av allt. Slappande, träning, promenader oxh shopping. Pool och strandhäng och härliga morgonrundor innan stränderna vaknade till liv. Cypern är så fint och hotellet var riktigt kanon, med favvisarna Lollo & Bernie såklart. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats