familjelivet i tornedalen

Tisdag.

Igår blev det en lugn måndag för våran del och den här dagen lär gå i samma spår. Vi började dagen med lek och mys innan vi tog vår första nap tillsammans, det gör vi dagligen om vi inte är iväg någonstans. Efter det tog vi en promenad med gammelfaffas sambo och spanade in byn för att sedan hälsa på hos dem en stund. 

Timmarna gick och vi busade tills det var dags för en långpromenad med P3 dokumentär i öronen. Lucas sov i över en timma och efter det tog vi det lugnt, slängde ihop en lasagne och väntade in pappa S. Lasagnen blev fantastiskt god – med lite vitlöksdreda till. Kvällen avslutades med ett benpass på gymmet, kvällsrundan med hunden, hopp i duschen och tv-tittande i soffan med min stora kärlek. 

 
  

Såhär låg lilleman i sin säng när jag och Seppo gick och la oss, haha. Han är allt annat än lugn i sömnen och har fått smeknamnet jordfräsaren på grund av det. 

Nu ska vi strax bege oss ut på en promenad med vovven, det ser ut att bli bra väder idag igen. Vi är i behov av alla d-vitaminer vi kan få just nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats