familjelivet i tornedalen

Tisdag

Här ligger jag bredvid junior som precis somnat för sin dagliga nap. Jag är helt mör och öm i kroppen just nu – mest på grund av träningsvärk. I fredags så bestämde jag mig för att jag minsann ska komma igång med träningen ordentligt och inte ströträna lite då och då. Jag spenderade helgen i stugan tillsammans med Lucas och päronen, riktigt mysigt och det blev bastu, spel, fiske och några dopp i älven! ? Himlen var helt otroligt vacker en kväll och man blir som frälst, haha. 

  
I söndags blev det lite shopping för min del och sedan åkte vi hemåt till min stora kärlek. Jag har tränat efter 7 minuters appen varenda dag sen i fredags och så hoppade jag på squat challenge i onsdags tror jag? Kände dock att det inge ger som ett pass på gymmet så igår var jag där för första gången på väldigt länge och körde rygg och biceps. Mot kvällen så frågade Anette om jag var på på lite zumba, varför inte tänkte jag. Det var hur kul och skönt som helst, man känner sig mer levande (eller något) när man kör slut på sig själv. 

Nu ska jag locka håret med vågtången innan jag drar ut mig själv på en promenad med vovven. Det återstår att se om det blir något gymmande idag, får jag sällskap så tvekar jag inte. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats