familjelivet i tornedalen

Tre nya ord 

Jag har ju nämnt om de tidigare orden ”titta”, ”mamma”, ”dä(r)”, ”äta” och ”bapapa” men nu har han börjat träna in sig på tre andra ord: ”boff-boff” (hund förstås.) och katt som låter mera ”kha” och boll som blir ”bohh”. Supergulligt när han säger det spontant eller när han har tid att verkligen försöka. 

Det roligaste är näe jag frågar ”var är mammas ring?” Och syftar på förlovningsringwn, då vet han var den är. Men nu har han fått ögon för edbladshalsbandet jag alltid bär och den är ju som en ring så nu pekar han på den och säger ”dä!” när jag frågar efter ringen. 

  
   

Ja, ni kan ju skuma den lilla ringen där. Hur som helst. Vi har haft Sofia aka Lulles gudmor på besök i flertalet timmar, vi hängde här ett tag innan vi åkte iväg för att kika i lite butiker. Mamin fick med sig en supersnygg tröja för ynka 49, vilket kap. Vi passade på att dra en sen lunch på golden och unnade oss extra mucho gott idag, lätt värt. Dessutom var vi helt ensamma på hela haket – under lunchen är det alltid smockat så vi hade tur. 

   
    

Det var kul att ha besök, livade upp vår dag lite extra, du får gärna komma snart igen (bara för att vi vet att du läser!) haha. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ExklusivaMoi

    Nää nu bidde man sugen på kebabpizza ;O… var länge sen! Hittade en svinigt snygg tung silverarmband från den där märket btw… kanske man ska köpa den senare, lite små sparsam nu *S*
    TREVLIG VECKA!

stats