familjelivet i tornedalen

Tredje veckan på förskolan

Och andra veckan med distansstudier, hur har det gått? 

Lucas har varit på förskolan hela den här veckan, dock har han haft korta dagar varenda dag. Förra veckan var han sjuk både måndag och tisdag, onsdag var han där och torsdag och fredag hade vi bilar som strejkade i -33 så det blev knappt någon förskola för hans del under den veckan. Jag hade en inne-vecka med tre dagar på plats, skulle ha varit fyra men bilen strejkade som jag nämnde ovan. Typiskt. 

Den här veckan har gått till att arbeta med ett seminarium som vår grupp hade igår, det gick kanon för oss, är så jäklarns nöjd med gruppen jag är i. Fantastiska, roliga brudar som man klickat bra med. Måndag och tisdag kunde jag knappt ha någon fokus på mitt arbete medan Lucas var på förskolan. Varför? Jobbiga lämningar. Måndagen var riktigt jobbig, tisdagen gick lite bättre, onsdagen var riktigt, riktigt jobbig. Han försökte klamra sig fast runt mig och fällde en hel del krokodiltårar. Men innan jag ens hunnit utanför dörren tog det slut och allt hade gått hur bra som helst. 

Det har gått bra alla dagar medan han varit där, han har dock matvägrat sen start men i onsdags började det släppa och han hade ätit lite. Det har varit som en klump i magen för mig som vet hurdant matvrak han annars är. Igår hade han ätit jättebra och idag hade han klämt i sig 10 köttbullar, haha. Igår gick lämningen bra, smågråt men direkt han kom över i famnen på förskolläraren blev han lugn, idag slapp vi tårarna helt och nickade instämmande och var positiv till allt. Så. Jävla. Skönt. Man kunde gå utan den där klumpen i halsen/magen. Lika glad var han när jag kom och hämtade honom efter lunchen. Så skönt att se. Han blev glad och nickade instämmande när jag sa att vi tar helg hela familjen nu och på måndag får han komma tillbaka igen. Älskade lilla unge. 

  
Nu ska lillen sova och medan han slaggar ska jag läsa lite inom omvårdnadens grunder och kika runt inför vårt rapportarbete som ska in nästa vecka. På måndag har vi fältstudier och det blir Lucas första heldag på förskolan, spännande. Studiemässigt går det helt bra, fortfarande mycket nytt att ta in men sinom tid ska man nog få en hel del flyt på det. 🙂 Trevlig helg!

  
Hej mitt vinterland!

 
Böckerna sammanfattar hur mina dagar mestadels ser ut. Böcker eller datorn.  
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats