familjelivet i tornedalen

Tröttmössor är vi allihopa

20140430-165327.jpg

20140430-165351.jpg

Bebisen är lugn, kickar lite på beställning men ligger helst där inne och bara drar sina fötter och händer fram och tillbaka. Just som jag skriver detta ger han mig fyra kickar i följd – jag är vaken! Haha. Vi väntar på husse men än är det några timmar kvar tills han slutar. Ska ta och diska bort den lilla disk vi har och börja förbereda lite inför kvällen med sallad och sådant. Myyyyys! Jag måste ju piggna till lite också så får nog ta en promenad med hunden på en stund, fast han ser ju ut och vara minst lika trött som mig idag. Vi är
inga valborgsfirare vi inte.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats