familjelivet i tornedalen

Tusen tack älskling.

Tack min lilla älskling, det här var precis vad jag behövde efter igår. Jag nämnde ju att jag var så sjukligt trött igår under hela dagen då natten innan var så himla krånglig, jag hade ju knappt fått någon blund och mitt stora hjärta lovade att jag ska få sova ut imorgon..

Inatt gjorde Lulle en tvärvändning med sömnen, vi la oss bägge två och han somnade ganska precis vid 21 och jag somnade strax därefter. Halv fyra vaknade jag upp och behövde gå på toa, Lulle hade inte vaknat ännu för krångel eller för att bara få nappen så jag var chockad. Tog mig cirkus trettio min att kunna somna om igen och minimannen snarkade på i vanlig takt. Klockan sex började han röra på sig och tjugo minuter senare satte han sig upp för att peta lite på mig och ett avfyra ett skratt.

  
Vi har alltså alla sovit som kungar, jag hade hunnit sova över sex timmar innan jag fick ett litet avbrott i min sömn. Lulle däremot har sovit i äver 9 timmar i ett utan att vakna för något. Han vaknar vanligtvis alltid 1-2ggr för nappen eller för lite krångel och tjorv. Hallelujah! En sådan här natt behövdes för både mig och honom. Det är värt att firas med en fredagsfikat på stan med Frida och Hugo idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats