familjelivet i tornedalen

Tvillingpodden

Haha ah, äntligen har jag hittat något riktigt bra att fördriva lite tid med när junior ligger och sover eller bara lyssna på när vi är ute på våra powerwalks. Varför har jag inte lyssnat på detta innan? Nu har jag en hel del att ta ikapp med känner jag och det är väl tur, jag bara älskar humorn i det. 

Jag lyssnade på det senaste avsnittet och fick skratta ett par gånger, folk måste väl ha kollat när vi var och promenerade. Bäst var när dom pratade om det här med att titta på andra när man är ute på stan till exempel. Finns säkert dem som inte gör det (eller?) men klart man tittar på andra. Som dom nämnde är det ju inte precis så man kollar på någon och tänker ”oh henne/honom vill jag ta med mig hem” när man har en partner. Men vi kan ju inte precis titta ner i marken när vi är ute och går heller, automatiskt dras ju blicken om det är något i ögonfallande som typ väldigt snygga ögon, fint hår, snygg klädstil, allmänt bara något som fångar vår blick eller ett snyggt ass (kanske mest killar dårå men även vi tjejer!). 

Ah den podden är i alla fall kryddad med riktigt bra humör – min sorts humor. Öppet och ärligt och precis så som jag gillar det, vissa kanske är lite känsligare men äh, ge det en chans!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats