familjelivet i tornedalen

Ut på tur, aldrig sur.

Det blev en längre kvällsrunda på cyklarna tillsammans med mami idag. Det var på tiden att rasta gamla bettan-hojen igen, nu måste jag ta med den hem så att jag, Lucas och Sebbe kan börja cykla runt där hemma när vädret tillåter. 

       
 

Jag älskar verkligen sommaren och hur det grönskar överallt just nu
, finns ingen årstid som är vackrare än denna. Förstå att det redan är första juli på fredag, förstå att vår lilla skruttmunk blir hela två år då. Ahhh.    

  
  
 

Jag passade på att plocka lite blommor efter vägen i mina favoritfärger
. Haha, i alla fall när det kommer till blommor så är nog rosa och lila mina favoriter. 😉 Sedan måste jag ju passa på att bjuda på en liten bild på en superglad och nöjd liten hjälpreda som skulle hjälpa mig med att vattna blommorna idag (eller va, han skulle mest bada sin lilla Dadda i vattenkannan men det måste väl ändå räknas?). 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats