familjelivet i tornedalen

Utomlands ☀️

Haha, ja det blev en hel helg utomlands för våran del, nej men vi har spenderat hela midsommarhelgen i sommarstugan i Finland. Det har bjudits på en massa god mat, bastubad, premiärdopp i älven i fredags, lek och bus med minimannen, sällskapsspel, sol och värme. Fiske, håvande, sömn, gottande och några glas rosé. Det är så mysigt och hänga i stugan emellanåt, skönt att vara lite isolerad från omvärlden (hej, nu menar jag nätet och sociala medier och telefonen i övrigt).  Att bara få vara och umgås och njuta av livets små stunder till max. 

   
    
 Det tillhör vanligheterna att hänga i stugan under midsommarn med undantag från förra året då vi firade den i Turkiet och ett par år tillbaka när den firades med min stora älskling och vänner. Midsommar minns jag alltid tillbaka som en helg i stugan med massa sällskapsspel och stafetter på gården med släkt. Jag gillar verkligen midsommaren som högtid och mest för att den faller in under sommaren, favoritårstiden helt klart. Vi hade tur med vädret också för den delen i fredags, så bra midsommarväder har jag inte upplevt på hemmaplan på flera år. Två år sedan var midsommarn kallare hos oss än själva julafton, den ni. 

   
 I fredags var även min storebror med familj till stugan över dagen. Jag passade på att håva fisk ett tag med dem och miljoner bromsar men hade inte den bästa turen, haha. Pojkarna lekte på hur länge som helst och det bjöds på riktigt kramkalas från deras sida. Det är så kul att se hur Lucas verkligen uppskattar tid med alla sina kusiner, dom är förmodligen alla hans största förebilder och personer han ser upp till. 

  
  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heléna

    Så underbara bilder! Ni verkar ha haft en helt fantastisk midsommarhelg i stugan 😀 Måste vara härligt att få umgås med nära och kära bortom sociala medier en stund – bara få vara och rå om varandra ordentligt 😀 Kram <3

stats