familjelivet i tornedalen

Vad jag trodde skulle bli en

katastrofal dag blev istället en riktigt bra och mysig dag i lugnets tecken med mina hjärtan. Lucas har verkat må bättre idag och sov riktigt bra under förmiddagen, han drog även en till nap på cirkus fyrtio minuter på eftermiddagen och har visat sig från sin bästa sida för det mesta idag, så himla skönt att se då gårdagen var allt annat än bra. 

Nu är det bara två dagar kvar tills vår lilla plutt blir hela ett år gammal (ung) och oj så tiden har gått. Ett halvår till har jag tänkt vara hemma med honom och njuta av mammaledigheten till fullo, hoppas tiden går lite söligare än hittills. Men ja, i alla fall. Ett år?!? Redan?!? Han älskar att spela spel, dansa, sjunga (ja han nynnar väl mest, haha) läsa böcker med oss och leka. Han älskar när alla themesongs och introlåtar spelas upp på tv:n till olika serier/program, han glömmer allt annat för de få sekunder han hör och följer med i rytmen. 

 Idag har vi smaskat i oss jordgubbar och  grädde tillsammans, en riktig hit enligt oss.  På bilden ser han hyfsat städad ut för två minuter senare hade han grädde i halva håret och i öronen. Kladdigt men ack så skoj och få hugga i allting själv. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats