familjelivet i tornedalen

Vårda dina händer.

Något jag personligen tycker är viktigt är att ta hand om mina händer och framför allt naglar. Jag älskar att bära nagellack i alla möjliga färger men tycker även att det är viktigt att låta naglarna få vila från det, eftersom att jag kommer jobba inom vården i framtiden så är det inte tillåtet med konstgjort material på naglarna och korta naglar är av ett måste för oss. Jag gillar såklart  långa naglar men förbereder mig redan nu mentalt på att gå runt i korta naglar. Hos Econordica: HÄR hittar ni ett stort utbud av verktyg för naglar och händer men även andra kosmetiska instrument till väldigt bra priser. Bäst av allt? De är baserade på naturens råvaror och är av hög och bra kvalité.

23081143-origpic-a96707

Snyggaste setet i rosa såklart kommer från deras hemsida. Komplett och perfekt när den innehåller både nagelfil, nageltänger, nagelsax och spatel för nagelbanden! Creds till mig själv som är duktig på att ta hand om såväl mina naglar och mina tånaglar, det finns trots allt ingenting värre än en lång tånagel som trycker inne i skon (tro mig, jag har upplevt det). Snygga och vårdade naglar är a och o.

Detta inlägg är ett samarbete

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats