familjelivet i tornedalen

Vecka 17-30

20140416-082452.jpg

Det har hänt lite under tretton veckor. Nu är det mindre än det kvar av graviditeten, minns när jag faktiskt stod och fotade magen i vecka 20, jösses så stor jag kände mig redan då och så stolt över ”kulan”, inte för att jag kommit ut med det riktigt än då. Men nu är vi här, i vecka 30 och tiden bara rusar iväg. Igår fick vi en spjälsäng och en himla fin himmelsäng till den från Sebbes kusin och hans tjej när vi var och hälsade på dem. Ska bara springa in på Ikea en snabb sväng idag och köpa en madrass så jag kan skicka iväg dem med S till vårat hem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats