familjelivet i tornedalen

Vecka 40 lider mot sitt slut

Okej inte helt, är i mitten 39+3 just nu men om bara tre dagar så når vi bf och sista dagen av vecka 40. Sen är det dags och säga hej till vecka 41 för som jag känner nu så lär vi nå vecka 42 tom, känns bättre att vara inställd på det då lillen inte verkar ha några alls tankar kring att komma ut än. Och på tal om lillen, det är sjukt hur van en människa blir vid fosterrörelser, det gäller verkligen att stanna upp och känna efter nu i slutet. Ibland får jag panik och nej jag överdriver inte, får dåligt samvete för att jag inte kan komma på om jag känt något men så klappar jag mig på magen och pratar åt lillen i några sekunder och så kommer en kontring av några sparkar eller rörelser. Vi är ju så himla nyfikna på dig men oavsett om det nu går över tiden helt så är det max 17 dagar kvar. Så den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge var det va? Haha.

20140626-094125.jpg

Om någon timma kommer mina päron på besök, så här ska dom hänga med mig tills Sebbe slutar kl 15. Och sen tänkte vi fara ut på stan och äta, ska passa på att gå in någonstans på jakt efter ett läppstift när hela bunten ändå är med mig. Denna resa tar dom med sig våran vovve hem till dem, som jag kommer sakna honom men jag vet att han har det sååå bra hemma hos dom med sin brud Aya. Men det svider i mitt matte-hjärta, man är ju så van o ha sin lilla svans efter sig vart man än går.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats