familjelivet i tornedalen

Veckorna bara springer iväg.

Det är ju inte precis så att tiden står still, tiden går på tok för snabbt. Nu är det inte alltför länge kvar tills vi får tillträde till huset, det ska bli såhåå spännande och framförallt roligt med allt fix och jox som vi har framför oss. Man planerar ju för fullt i huvudet redan samtidigt som man vill vänta och se tills vi landat där med alla våra grejer vi har nu. Vi beställde en ny matgrupp i veckan så det ska bli spännande och se hur den är i verkligheten och hur den passar in i vårt nya hem. Det är så mycket skojsigt nu framöver.  Flytten och så kommer jul med lite lov för oss. Praktiken som är i full gång, första veckan swishade verkligen förbi och nu återstår tre. Creds till alla som jobbar där, dom har verkligen lyckats riktigt bra. Jag lägger så stor vikt vid att studera mötet med människor och jag hoppas på att kunna ta med så mycket som möjligt av dessa människor jag möter där.

Nu har jag suttit och finurlat lite på julklappar. Jag läste inne hos http://emmalindsjo.me/ ett tips om att köpa något barnet behöver, något barnet vill ha, något barnet kan läsa och något barnet kan ta på sig (ev 4 grejer). Det är så lätt att det blir onödigheter från våran sida, så jag försöker verkligen tänka till här. Sedan innan har jag bestämt att han ska få ett par böcker, en valfri från babblarna som han vill ha och en ur ingrid-serien som han älskar, ett fleeceställ, något nytt till sitt rum som kommer behövas, som säng med tillhörigheter. Sen återstår frågan som han vill ha, jag frågade nämligen vad han önskade sig och han svarade ”häst”, hahaha. Jag och S köper inte julklappar till varandra, vi har nämligen annat på gång tillsammans. Dock har jag redan börjat finurla på hans trettio-års present nästa år (förstå att han blir TRETTIO!), han var nyligen fyllda 23 när vi träffades. Se åter rubriken, så sant, så sant. 😉

Sen vill jag även passa på att gratulera alla pappor på eran dag! Ett särskilt stort till min egen pappa, till Lucas pappa, till min bror, min systers man och såklart Sebbes pappa. Jag uppvaktade min pappa en dag tidigare, traditioner är väl till för att brytas ibland. Idag ska vi gå förbi Lucas gammelfarfar och hälsa på.

  
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats