familjelivet i tornedalen

Vi blundar för att minnas.

Horoskopet hade rätt, jag är min största fiende just nu. Jag stressar upp mig så mycket så jag bara mår dåligt om kvällarna och knappt får tag om sömnen. Jag måste lära mig att släppa taget om alla tankar och allt planerande när jag ska sova. Att man aldrig någonsin lär sig, magen tjorvar och jag vet att det har med allting att göra. Omeprazol är det som hjälper allra bäst. Men. Vi är snart där, vi är snart i mål – igen, och kan pusta ut. Det är skönt och man kan liksom finna sig till ro vid tanken av att det bara är tillfälligt, det är bara nu, just nu som det är mycket. 

  
 Man blir extra pepp när det är fredag, fredag är en favvodag hemma hos oss. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats