familjelivet i tornedalen

Vibes

Dagarna rullar på i vanlig ordning. I torsdags hade vi skola fram till närmare 16 då vi hade seminarium med gruppen. Det var helt kul och lärorikt, dock fungerar jag inte riktigt på eftermiddagen utan är mest trött och seg. Nå väl. Själva syftet med arbetet gick bra trots att vi märkte att vi hade en del att revidera med rapporten redan när vi skickat in den. Vadå skoltrötta eller?

Det är lördag och S jobbar nu, jag tänkte faktiskt att jag skulle ta och dra ut på en skidtur senare idag. Vi får väl se. Var ju senast i spåret i måndags men och andra sidan harvi haft några riktigt snöiga dagar också. Lucas har långhelg tillsammans med mig, jag funderar på att eventuellt ha honom hemma måndag också, han har gått och blivit rätt bra snorig (igen!). 

Det har blivit en hel del träning denna vecka. 5 pass på 5 dagar så idag tar jag en välbehövlig vilodag. Det blir lätt att åka förbi affären för att shoppa lite lördagsgodis till oss och så kanske hela familjen orkar se någon barnfilm tillsammans ikväll. Mmmm. Jag älskar verkligen helgerna trots att det nästan aldrig blir helt helg från skolan. Nu har jag lovat att skjuta upp pluggetöver helgen och från och med måndag blir det hardcoreplugg inför tentan. 😂


Igår hängde vi med våra föredetta grannar. Det blev en glass mitt i vintern och häng utomhus för att sedan hänga hemma hos dom tills det började närma sig kväll. Lucas somnade rätt tidigt så när S kom hem åkte jag iväg för ett fredagspass. Lite motvilligt men man ångrar aldrig ett pass efteråt. Nä nu ska jag avrunda, vi väntar besök. Herråå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats