familjelivet i tornedalen

Vilken härlig dag

  
Idag hade vi nada planer med junior så vi bestämde oss för att cykla förbi och se om kusinerna var hemma. I samma veva var dom påväg ut på en cykeltur så vi hakade på och cyklade iväg till skateboardparken och sedan lekparken för att busa av oss. Lucas började dock bli så trött så vi bestämde oss för att överge lekandet och åkte till päronen för lunch och hela två timmar med sömn. 

Efter det cyklade vi iväg en sväng och hamnade hemma hos min bror. Kidsen lekte och lekte och lekte medan vi pladdrade på och tog det lugnt. Sedan badades det i poolen och vädret var på topp. Det blev grillat och massa timmar utomhus. Timmarna flög förbi och plötsligt var det dags att trampa iväg hem igen med en väldigt trött liten kille. Jag snor Kevin 3 års ord ”det här har varit en jättehärlig dag!”. Det är för sällan jag har heldagar med mina syskon, jag hoppas på någon sådanhär härlig och somrig dag med sis och familj framöver. 

  
Nu ska jag bege mig ut och plocka jordgubbar en sväng och sedan blir det hopp i duschen och bums i säng. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats