familjelivet i tornedalen

Volvo xc70 och bildelar

Om jag fick välja en bil fritt från marknaden så skulle det få bli en Volvo xc70 eller en xc90 men ack så dyra dom är. Eller en nyare toyota, jag har blivit helt såld på det märker på senare tid. Just nu har vi en saab som S köpt för ett par år sedan och den är rymlig och skön och köra, en bra familjebil men drar så sjuhuhukt mycket soppa emellanåt. Den bokstavligt talat slukar bränsle när den känner för det, dock tror jag att jag kör mer ekonomiskt än S.

Jag är ganska bra på att googla till mig svar och har ofta löst smärre problem på våra bilar genom min bästa vän google, för jag bara älskar att googla till mig svar. På så vis lyckas jag impa på S ibland lite extra, haha. Bettan vi har nu har funkat bra och vi har varit väldigt mån om henne men då gäller det att byta grejer i tid och otid. Kan rekommendera denna sida där du enkelt knappar in märke, modell, regnr för att enklare hitta det du behöver och i vårt fall blir det då bildelar för Saab som vi hittar HÄR. Just nu måste vi byta ut hela framlampan då sockeln har rostat då det kommit in vatten.

Annars är det nästan alltid S som sköter allting med bilen förutom om det blir småfel, då googlar jag fram svaren och hittar oftast lösningen på felet eller vilken del det är vi måst byta ut. Förut var jag inte ett dugg brydd men nu när man har familj så känns bilen plötsligt mucho viktig.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats