familjelivet i tornedalen

When my skin grows old, when my breath runs cold. I’ll be thinking about you.

Den där känslan när man sovit riktigt bra alltså. Jag vara Flen prioriterat sömnen destomer på så många veckor så det har resulterat sig i en brist som heter duga. Nu har jag dock bestämt mig för att prioritera med sömn och sluta tänka så mycket. Idag vaknade jag av solens strålar och bara det ger en så mycket mer energi direkt, så mycket lättare att kliva upp också. Ajaaa nog ordbajsat.

Igår blev det lite fiske ute på isen tillsammans med Lucas och moffa. Väldigt snålt med napp men det var riktigt härligt att sitta där när solen var framme. Lucas njöt för fulla muggar och skulle även han ta över moffas ens spö helt och hållet och pimpla själv. Kan vara den längsta stund han varit någorlunda still, haha. Sen blev det en hel del springande och jagande fram och tillbaka. Jag hade som tänkt att jag skulle testa fiskelyckan om några timmar igen, vi får helt enkelt se. 😊

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats