familjelivet i tornedalen

Will you be the savior of the broken, the beaten and the damned?

Nu flyger verkligen dagarna, ja veckorna förbi i en sådan fart att jag inte hänger med. Det känns som att vi redan är inne i slutspurten av denna termin fast det riktigt inte är så. Nu är vi inne i läsperiod 3 vilket betyder att  vi läser de två sista kurserna för terminen – en i taget som tur är. Det är dock väldigt intensivt, innebär en hel del sena kvällar men även tidiga morgnar. Allt för att försöka pussla ihop ett liv med allt som hör till. Försöka göra det så optimalt som möjligt. Aja. Nu blir det att kämpa på men jag sticker inte under stol med den trötthet jag känner. Tentaresultaten har trillat in och hittills har vi fått svar på 4 av 5 vilka jag klarat. Det känns gode skönt eftersom att jag ärligt talat var orolig för att göra omtenta på två av dom. Jag tappar fokus så himla lätt nu när vi går mot somrigare tider. 


Nu längtar jag till en hel massa lediga dagar tillsammans med familjen. Ladda om, ladda upp. Bara bita ihop och kämpa igenom det sista vi har kvar. Försöka njuta av våren och maxa livet lite extra. See ya! 😊

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats