familjelivet i tornedalen

WordPress appen

Jag är riktigt nöjd med wordpress appen just nu och hur smidigt det är att blogga från mobilen med foton osv. Enda minuset är att jag gillar att använda mig av fetstil lite här och var, fungerar ej via appen. Jo medan jag skriver men direkt jag publicerar så är det i vanlig stil. Nu sitter jag dock vid datorn och har rensat bland mina 10.000 mail. Japp, jag raderar rubbet. Hade missat ett helt viktigt mail för ett par veckor sedan som jag märkte först nu, åh typiskt.

DSC_0461DSC_0473 DSC_0481Bjuder på lite bilder på min lilla mallgroda i stället. Eh, kameran är riktigt fascinerande om det är systemkameran. Mobilen börjar vara lite passé eller så börjar bara Lucas vara lite för kvick i rörelserna, haha. DSC_0488 DSC_0490Are you talking to me? Haha. Nä nu ska jag ta och avsluta för idag och krypa till kojs med mina grabbar, hoppas ni haft en bra start på veckan, det har vi. Lulle har varit som en solstråle från morgon till kväll och inte gnällt över någonting, min gosbebbe är tillbaka!DSC_0491

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats