familjelivet i tornedalen

Working 9 to 5

Jobbhelgen lider mot sitt slut. Idag går jag på mitt sista pass för denna vecka och sedan blir det ledigt fram tills fredag. Helt ledig är jag dock inte då vi ska knåpa klart på våran rapport tillsammans med gruppen i veckan. Och så har vi även ett seminarium senare i veckan. Jag börjar längta till påsken, till aprilmånad och my birthday. Jag vill göra något kult. Framför allt så längtar jag till att dagarna ska bli varmare och mer soliga så att man kan hänga ute på isen, jag år såhåå sugen på pimpelpremiär.

De senaste tre dagarna har jag jobbat vilket innebär att man inte sitter still i så många minuter. Det i sig har bidragit till att jag fortfarande känner mig krasslig, tji vad segt det här går. Så min ofrivilliga paus från träning blir nog mycket längre än såhär, så himla trist. Nu ska jag kliva upp från soffan och koka lite ägg och slänga ihop en brunch, sedan ska jag installera mina föräldrar här som ska hänga med Lulle och Baltzo. 😊 På återseende!

Den här godingen får 5 av 5.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats