familjelivet i tornedalen

Working 9 to 5.

Lönehelg. Det hade jag ju glömt bort, idag ska jag joppelijoppa medan Lulle och S ska rodda igenom dagen tillsammans på annat håll. At this moment – så sitter vi i bilen påväg mot Happytown, Lucas sover, S kör, hunden ugglar så jag passar på att slänga iväg ett inlägg. Mest för att önska er en trevlig helg. 

På måndag åker min stora kärlek iväg till Tyskland så det blir inte mycket umgänge för oss på ett tag, nå ja. Nu blickar vi framåt, taggar vi lite semester framöver. 

  
Jag bara älskar denna alldeles egna miniperson. Han rockar idag i sin adidasdress och conversen som vi köpte i somras. Skorna börjar strax bli för kalla att ha på sig men än går det – idag visar vädret sig från sin allra bästa sida ju. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats