familjelivet i tornedalen

Yoga och gym

Förutom ett par föreläsningar idag, plugg och roffande av vår lilla knodd har jag hunnit avsluta dagen på bästa sätt. Eller avsluta och avsluta, den är ju inte slut riktigt än. Jag har hunnit med ett ben och rumppass på gymmet och även trettio minuter yoga. Yoga är kanon om man är stel i kroppen precis som mig och trettio-fyrtio minuter är en bra tid att avvara för det. Jag kör via youtube där der finns ett trettio dagars program, hon som håller i det är hur skön och avslappnad som helst. Så det är ett tips. Jag började dock om från dag ett nu igen. Något jag vill kunna är att stå på huvudet, möjligtvis bli mycket mer vig i benen. Jag har kunnat stå i splitt förut men det är länge sedan och jag skulle gärna vilka bli mer vig, år det hållet i alla fall. Har ni några särskilda mål? 

Förutom det målet så har jag ju som mål att bygga upp en starkare kropp. Jag är otroligt svag så musklerna går av. Eller jag kanske inte ska överdriva men otroligt svag jämfört med förut i alla fall. Visserligen hade man tid att hänga på gymmet i flera timmar i streck för några år sedan. 

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats