familjelivet i tornedalen

You and I aren’t working, burning on the bridges now. We’re trapped inside; Screaming won’t somebody get me out

Då var denna onsdag snart slut, förstår knappt hur dessa veckor kan gå såhär snabbt. Man hinner knappt blinka ju. Jag är ledig i dagarna nu och sedan skall jag spendera en dag på hc och sedan är jag ytterligare ledig i ett par dagar över helgen. Känns lyx. Ser även att det lovas varmare hit upp till oss, inte mig emot för jag är nog den frusnaste personen norr om sangis eller något. Blev även lit besviken när jag såg att vi hade hela tjugosex grader för ett år sedan här hemma.

I måndags och tisdags har jag jobbat på mottagningen, sen har det inte hunnits med så mycket mer förutom det vanliga roddandet. Och lite träning på det. Den här dagen har bjudit på Kalix, riktigt goväder och två träningspass. I morse blev det ett pass med intervallträning i flera kilometer. På eftermiddagen blev det en sväng till gymmet med Lisa. Jag har blivit så sjukt svag i ryggen så det är på tiden. Imorgon kanske jag kör ett pass på gymmet igen, vi får helt enkelt se hur mör jag är i kroppen. Egentligen vet jag som inte vad jag ska skriva här, tänkte mest flika in med lite livstecken i vanlig ordning. Ska ta och fixa med all tvätt nu och sedan se om det finns något kul att titta på. Såg faktiskt att en efterlängtad film har släppts på Netflix nu (!) det gjorde mig glad. Nej, nu måst jag avrunda, har mycket att stå i. Herrå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats