familjelivet i tornedalen

Zombiemode och slutspurten.

Dagens beskrivning på denna tjej är zombie. Ligger fortfarande i sängen och drar mig och här lär jag förbli, gud vad ont jag haft i magen sedan jag la mig väldigt väldigt sent. Har vaknat och somnat om hur många gånger som helst, vill bara att det skall släppa nu. Måste väl ändå vara den allra jobbigaste känslan med magont, länge sen jag mådde såhär. När jag väl har det får jag sådan ångest i kroppen, ni vet när man känner sina egna hjärtslag dunka i kroppen hela hela tiden. Vaknade i alla fall upp till en väldigt väldigt bra nyhet tidigare från A, så mitt i allt kändes allting riktigt pepp! Sen har jag försökt sova och lyckats lite från och till, nu tänkte jag ta och lyssna på ett poddavsnitt och vila upp mig innan jag tar tag i denna dag. Det är dags att planera inför slutspurten innan skolan kickar gång. Om fem månader är jag färdig!

Har förresten livets helg bakom mig med girlsen. Fredagen bjöd först på stugmys med Lucas och mina päron och lördagen och söndagen spenderades i Luleå i bra sällskap. Kommer leva länge på allt skratt från dom dagarna. Så tacksam.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats