familjelivet i tornedalen

Full action:

Torsdagen styrde vi hemåt igen och det blev en riktigt lugn dag på hemmaplan för oss. Vi fixade lite ärenden, städade igenom hemmet och så myste vi bara. På kvällen tog vi igen några avsnitt bron och vips så var det fredag, vår sista gemensamma semesterdag tillsammans. Gick 31 dagar såhär fort? Det betydde att jag och minimannen varit lediga i 36 dagar, jag kan inte ens förstå det. Nu fortsätter dock våran ledighet hela månaden ut och ett par veckor in i augusti men ändå. Jag saknar min stora kärlek, det var så otroligt skönt med så lång ledig tid tillsammans. 
   

  

     

  
På fredagen åkte vi iväg till ekobadet för lite morgonbad innan junior skulle sova. Sååååå varmt och så otroligt härligt. Efteråt gick vi på marknaden med grannen, käkade thaimat och glassade utanför honom. Det var så otroligt fint väder och så himla varmt!

   
    
   

  
   

På kvällen styrde jag och grabbarna iväg bilen mot stugan. Blev en sen kväll med bad i älven, bastu, räkfrossa och spel.

   
    

   

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Vad tråkigt att vara ensam ledig igen (även fast du har lille mannen hemma), alltid trevligare och vara lediga allihopa! Men du ska se att tiden drar sig och vi är snart här igen med ledighet 🙂

    Vad trevligt, ser inte dumt ut alls!

  2. Mirre

    Oh så många härliga bilder och JA, det är så härligt att vara lediga tillsammans, det går ju så fort, vi har två veckor kvar tillsammans sedan är det dags igen

stats