familjelivet i tornedalen

Bebissparkar i magen

Jag minns såväl när jag var kring vecka 19-21 och jag började känna av bebisens rörelser i magen. Så diffusa sparkar men oj så roligt och häftigt det var, det var ju som det bästa tecknet och det kändes om inte ännu mer verkligt. Nu står jag här i vecka 28 och det är liksom nu det börjar vara en sådan kraft i sparkarna, igår satt jag ner och pillade i mobilen och vilade armen mot magen, höll faktiskt på att tappa mobilen när bebben sparkade mot armen, hela magen bara gungade till. Nu har även andra på jobbet börjat se när magen rör på sig, riktigt livat där inne med andra ord. För att inte tala om vilken expert killen är på att trycka mot revbenen och ryggen ibland, man blir då fascinerad, igår blev jag tom så förvånad av kraften, lät ungefär såhär: wooooooooow, oj, ta det lite lugnare. Men det är mysigt, det är så lugnande på något sätt.

20140406-062759.jpg

Puss på S

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats